I dag har vi nästan haft sommarvärme. Över 20 grader, helt underbart!
Efter jobbet bytte jag om och drog i väg på min lilla fyra. Målet var långsamt tempo och met bara njuta av vädret.
Njöt av vädret gjorde jag, men om det gick så långsamt vet jag inte. En av de bästa tiderna någonsin (för mig, så klart) på den rundan och säsongens bästa. Lite gåvila, men i övrigt bra fart på fötterna.
Gillart!
Vad gäller maten så har jag fyllt i Lifesum i dag, och känner att det är skönt att vara tillbaka på den banan. Bollnäsfil och musli till frukost, korv, potatis och morötter till lunch och så varmrökt fläskfilé till middag. Oj, vad det är synd om mig. Visst känner jag att sockertrollet vaknade till i helgen, efter de utsvävningarna, men det känns ändå okej att jaga ner det jäkla trollet under en sten igen. Där kan det stanna tills det är dags för GöteborgsVarvet.
Och apropå Varvet - i dag släpptes den första, ytterst preliminära, prognosen för vädret den helgen.
Efter jobbet bytte jag om och drog i väg på min lilla fyra. Målet var långsamt tempo och met bara njuta av vädret.
Njöt av vädret gjorde jag, men om det gick så långsamt vet jag inte. En av de bästa tiderna någonsin (för mig, så klart) på den rundan och säsongens bästa. Lite gåvila, men i övrigt bra fart på fötterna.
Gillart!
Vad gäller maten så har jag fyllt i Lifesum i dag, och känner att det är skönt att vara tillbaka på den banan. Bollnäsfil och musli till frukost, korv, potatis och morötter till lunch och så varmrökt fläskfilé till middag. Oj, vad det är synd om mig. Visst känner jag att sockertrollet vaknade till i helgen, efter de utsvävningarna, men det känns ändå okej att jaga ner det jäkla trollet under en sten igen. Där kan det stanna tills det är dags för GöteborgsVarvet.
Och apropå Varvet - i dag släpptes den första, ytterst preliminära, prognosen för vädret den helgen.
Kommentarer
Skicka en kommentar